SETMANA CULTURAL

Els dies 10,11 i 12 d'abril hem fet la Setmana Cultural a la nostra escola. Tractava sobre el nostre poble, Santanyí.

Hem fet moltes  activitats:

- Visita al Museu Parroquial i a distints llocs de Santanyí (Roser i Església de Sant Andreu, s'Aljub, Porta Murada, s'Abeurador i sa Rectoria). Ens ha guiat en aquesta visita n' Andreu Pons. Ens ha explicat moltes coses interessants relacionades amb la història del nostre poble.

- Visita a Can Timoner. Hem vist l'exposició: 
            . Identitat: gènere i rols socials.- Rondalla: La flor romanial contada per na  Sebastiana Rado. Ha estat mestra a la nostra escola.
Ens ha agradat molt la rondalla que ens ha contat!


- Visita a la Residència de Santanyí. Hem anat a veure les persones majors que hi ha a la Residència. Allà hem fet quatre tallers: crespells, pintura de dits, xerrada d'un bon glosador i jocs. Hem participat els nins i nines i les persones majors.  Han regalat una gorra a cada nin. També hem fet un petit berenar.  Ha estat un dia molt divertit!

-Xerrada sobre la pedra de Santanyí  i visita al taller de pedra de Can Sebastià Caldentey.

- Hem jugat amb el joc del memory ("Coneix el nostre poble: Santanyí"). Les parelles que havíem de trobar eren de monuments, activitats, llocs ... de Santanyí. Ens ho hem passat molt bé!


- Per acabar la Setmana Cultural han vengut a l'escola els Gegants de Santanyí: en Bernat Cinclaus i na Maria Ramis. Ens han explicat la seva història i també han ballat.Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

VISITA A IB3