SETMANA CULTURAL

Durant els dies 26, 27 i 28 de març hem fet a la nostra escola la setmana cultural . El tema ha estat: "Vivim a una illa".

Les activitats que hem fet durant aquestes dies han estat:

- Taller de siurells. Primer hem vist una informació sobre el siurells i després cada un de nosaltres ha fet el seu siurell. - Jocs populars.

- Visita a la Residència de Santanyí. Allà hem fet quatre tallers (jocs amb paracaigudes, crespells, circuit i sembra de gespa). També han participat alguns residents. Ens ho hem passat molt bé!
- Taller de cuina: crespells. El dimarts hem fet els crespells i el dimecres n'hem berenat.
- Taller de rondalles. Ens han donat informació sobre les rondalles mallorquines. Després hem vist la rondalla: "L'amor de les tres taronges". Havíem de fer una auca sobre aquesta rondalla però, per manca de temps, la farem després de les vacances de Pasqua.

- Hem vist informació sobre Mallorca. Hem parlat sobre el tema. Després cada nin ha fet una fitxa sobre el que li agradava més de Mallorca. Hi hem posat una fotografia i hem explicat el per què.

- Puzle de Mallorca. En equips cooperatius hem fet un puzle. Era un mapa de Mallorca en forma de puzle. Primer l'hem montat, després l'hem pintat i finalment hem posat els noms dels municipis de la nostra illa.
- Taller d'endevinalles. En equips cooperatius hem escrit endevinalles relacionades amb el tema "Vivim a una illa". Després hem fet un llibret amb aquestes endevinalles i finalment hem anat a llegir-les als nins de 1r. i  de 2n.
- Taller de música. Hem après la cançó "Blau i sol de roses blanques". És un poema d'en Blai Bonet. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

VISITA A IB3